در حالی که هیچ کس نمی تواند به صراحت بگوید که اجاق گاز صفحه ای برقی شیک تر از نوع سنتی آن است ، اما برای جلوگیری از تغییر رنگ و خراشیده شدن به مراقبت بیشتری نیاز دارد. تمیز کردن آن نیز متفاوت از تمیز کردن اجاق گاز صفحه ای کویل سبک قدیمی است .
در اینجا لیستی از مواردی وجود دارد که باید از آنها استفاده کنید ، اگر دارای یک اجاق گاز صفحه ای برقی هستید. اگرچه هیچ تضمینی وجود ندارد که این نکات از صفحه آشپزی شما محافظت کند ، اما کمک قابل توجهی کرده و تمیز کردن آشپزخانه به حفظ ظاهر صاف و تمیز شما کمک می کند.
مطالب پیشنهادی : ایده های برای سازمان دهی آشپزخانه های کوچک
از ظروف چدنی در سطح اجاق گاز صفحه ای استفاده نکنید. ته ظروف چدنی معمولاً بسیار خشن است و هرگونه حرکت دادن آن ها روی صفحه اجاق گاز باعث ایجاد خراش می شود.
اجاق گاز شیشه ای
ظروف دیگری که می توانند شیشه را خراش دهند ، ظروف سرامیکی و سنگی است که پایه های خشن دارند.
همچنین تابه های لبه گرد توصیه نمی شود. وقتی صحبت از توزیع یکنواخت گرما می شود ،ماهی تابه هایی که روی صفحه آشپز صاف بنشینند ، عملکرد بهتری دارند. همچنین در قسمت رویه صاف پایدارتر خواهند بود. همین امر در مورد مشبک های اجاق گاز لبه گرد وجود دارد.
هرگز از پاک کننده های ساینده یا پد های فلزی که می توانند باعث خراش شوند استفاده نکنید. در عوض ، از اسفنج نرم یا پارچه و محلول های تمیز کننده ساخته شده برای اجاق گاز صفحه ای سرامیکی یا شیشه استفاده ای کنید.
مطالب پیشنهادی : متداول ترین طراحی های کانتر آشپزخانه با مزایا، معایب، و الهامات آن