فعالیت های شرکت توسان تجهیز در زمینه طراحی و تولید تجهیزات نظافت و ضد عفونی و همچنین لوازم پزشکی از سال 1377 آغاز به کار کرده است. پس از سالها فعالیت ، این شرکت تصمیم به توسعه ساختمان گرفته است. مساحت 500 متر مربع به کارخانه و دفتر جدید در پارک فناوری پردیس اختصاص یافته است.
اولین چالشی که طراحان با آن روبرو بودند ساختار موجود بود که باعث افزایش سطح زیرزمینی می شد. با توجه به قوانین ویژه پارک پردیس ، باید دو سطح زیرزمینی و سه سطح فوق برای پاسخگویی به نیاز شرکت طراحیمی شد. ساختار موجود باید به عنوان پایین ترین سطح در نظر گرفته شده و بنیاد جدید باید روی پایه قدیمی طراحی و ساخته می شد.
مطالب پیشنهادی : طراحی داروخانه روان در کاشان توسط دفتر معماری الشتر
طبق برنامه طبقه دوم به انبار ، اتاق غذاخوری ، نمازخانه ، اتاق نگهبانی ، امکانات و اتاق رختکن برای کارکنان تولید اختصاص داده شد. یک طبقه به پارکینگ ، طبقه همکف به تولید و طبقه اول نیز به نمایشگاه ، اتاق های اداری و مهندسی و مدیر اختصاص داده شد.
ساختمان شرکت توسان تجهیز
تولید محصولات خاص و سالم فن آوری ، نمایش فرایند تولید می توانست ارزش بصری خاصی را برای ساختمان ایجاد کند. علاوه بر این ، نمایشگاه می توانست به طور کامل توسط ناظران دیده شود ، و ساختمان نماینده کلیه فعالیت های شرکت باشد. از طرفی تراکم ساختمان های مجاور در پارک فناوری پردیس برای طراحان مطلوب نبود. ساختمان شفاف تر فضای بصری بیشتری را بین ساختمانهای مجاور ایجاد کرده است.
مطالب پیشنهادی : طراحی و ساخت بیمارستان پارس رشت توسط تیم معماری موج جدید
مشتری برای ساخت زمان کمی داشت و به این دلیل و همچنین هزینه تخریب ، باید ساختار موجود حفظ می شد. با توجه به محدودیت های ارتفاع بر اساس قوانین پارک (10 و نیم متر) و محدودیت اجباری زیرزمینی به دلیل وجود فونداسیون موجود ، فضاهای مختلفی براساس نیاز ارتفاع ، اهمیت و مساحت استفاده بنا شده است.
اتاق مدیر در بالاترین سطح همه فضاهای مختلف را مشاهده می کند. همچنین برای تحقق ارتفاع زیاد مورد نیاز برای بخش تولید ، فضای خالی در بالای این بخش در نظر گرفته شده است. از طرف دیگر ، حفره ها در ترکیب با نمایشگاه به عنوان یک فضای باز در سطح میانه ، یک فضای خالی در حجم را تشکیل می دهند. علاوه بر این ، جای خالی ها در موقعیت متفاوت این طرح ، نمای داخلی متنوعی را ایجاد کرده است.
معماران: معماران L.E.D
سال: 1396
عکس ها: هامون مقدم – سینمای دیجیتال هامون
منبع : archdaily