پارک هام-پویا

طراحی و بازسازی ساختمان در شهر مرزی ماکو در زمینی به مساحت 180 متر مربع

این ساختمان در شهر مرزی ماکو طراحی و ساخته شده و به عنوان جانشینی برای خانه قبلی مشتری ،در یک زمین به متراژ 180 متر مربع و در کنار یک پارک کوچک واقع شده است. در حقیقت این پروژه دقیقا در کنار پارک قرار دارد. ایجاد تعامل با پارک و حفظ ارتباط با آن اولین چالش طراحی بود.
این تعامل باعث شد بالکن هایی زیادی رو به پارک ایجاد شود. این پارک از سایه ساختمان در هنگام غروب آفتاب سود می برد ، بنابراین کودکان می توانند در پارکی که دارای وسایل سرگرمی است ، به راحتی بازی کنند.

پارک هام-پویا1

تنوع مواد و جزئیات غیرضروری در این ساخنمان کاهش یافته تا به جنبه های دیگری مانند نور طبیعی ، نما ، نسبت و ترکیب حجم توجه شود. هدف این بود که پیچیدگی ها اصلاح شوند ، اما دستیابی به آن کار چندان آسانی نبود . طراحی فضای داخلی با توجه به نمای پارک و جلوگیری از دیده شدن پارک یکی دیگر از چالش های موجود بود. نکته تأثیرگذار دیگر عملکرد تراس به عنوان یک فضای انعطاف پذیر در رابطه با فضاهای داخلی و خارجی بود.

مطالب پیشنهادی : طراحی داخلی آپارتمان مسکونی کولاژ ، استودیو آدمون

پارک هام-پویا2

این ساختمان در شهر مرزی ماکو دارای 5 طبقه و در مجموع 900 متر مربع مساحت کلی این ساختمان است . به جز فضای عمومی و پارکینگ ، طبقه 1 و 2 به عنوان آپارتمان هایی برای قرار گیری ساکنین اختصاص داده شده  و طبقه های 3 و 4 به عنوان یک محل اقامت دوبلکس در نظر گرفته شده است.  اتاق های اصلی داخلی این امکان را می دهد که ساکنین از نور خورشید و منظره خیره کننده  پارک مجاور به طور کامل بهره مند شوند.

طراحی داخلی

پارک هام-پویا3

در  داخل خانه از عناصر طبیعی به خوبی استفاده شده است. علاوه بر این ، پنجره های قسمت شرقی و جنوبی ، نور طبیعی را به داخل آپارتمان وارد می کنند . راه پله از چوب بلوط ساخته شده که قسمت ها را از هم جداکرده و ارتباط  بین طبقات مختلف را با بافت های گرم خود تقویت می کند. این اقامتگاه محیط زندگی دنجی را فراهم کرده است ، جایی که ساکنین می توانند از زندگی راحتی برخوردار شوند.

مطالب پیشنهادی : بازسازی یک پروژه ساختمانی در یزد توسط استودیوی معماری KA

پارک هام-پویا4
یک بخش اضافی در پشت بام این ساختمان در شهر مرزی ماکو وجود دارد که به طرز ناخوشایندی به سقف طبقه پنجم متصل است. هدف از ساخت چنین بخشی ، ایجاد مکانی برای دیدن منظره های خیره کننده از کوه های شمالی و جنوبی است. نمای ساختمان نمایانگر فضاهای داخلی است. این پروژه به روشی ساده برای احترام به محیط ساخته شده اطراف طراحی شده است.

پارک هام-پویا5

نمای این آپارتمان سفید و کاملاً صیقلی است و چشم نواز به نظر می رسد. در طراحی از الگوی های گرافیکی با دهانه ها و قاب های عمودی استفاده شده است. تمام طبقه ها دارای یک بالکن بزرگ یا تراس هستند.

پارک هام-پویا6

پارک هام-پویا7

پارک هام-پویا8

پارک هام-پویا9
ماکو ، ایران
معماران: Atelier Cube White
مساحت: 900.0 متر مربع
سال: 2018
عکس ها: فرشید نصرآبادی

منبع : archdaily

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

#برچسب

فضاهای مسکونیمعماریمعماری ایران

مطالب مرتبط

طراحی بوتیک زنانه

طراحی و ساخت فروشگاه لباس فروشی دو طبقه در قلب لندن با منابع بازیافتی

رصدخانه نجومی Gemma

طراحی رصدخانه نجومی Gemma واقع در مرکز نیوهمپشایر آمریکا

طراحی مجتمع مسکونی رویای سپید ، دفتر معماری طرح و ساخت صفحه

کسب جایزه اول در مسابقه طراحی مسجد گلشهر و پلازا در ایران

طراحی مسجد مدرن گلشهر توسط استودیوی معماری Fundamental Approach Architects

طراحی شهری

City Thread برنده مسابقه بین المللی طراحی برای تبدیل یک کوچه به فضای عمومی شده است

خانه باومارو

طراحی خانه لاکچری در دل جنگل که به خانه باومارو معروف است.

پناهگاه متانزاس4

طراحی و ساخت خانه ای کلبه ای در متانزاس شیلی

مجموعه مسکونی دشت نور در شمال9

سالن بدن سازی در یکی از واحد های عمومی مجموعه مسکونی دشت نور در شمال ایران

معماری آپارتمان شماره ۱۲ ، استودیو دوازده

فهرست
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x