طراحی این رستوران که در میدان چیذر تهران واقع شده است ، در سال 2010 آغاز شده و ساخت آن در اوایل سال 2011 به پایان رسید. این بنا مساحت 300 متر مربع را در بر می گیرد. موقعیت اولیه این پروژه با هدف تأمین یک رستوران منحصر به فرد که در آن جرقه های دانش از طریق ارتباطات چند رشته ای روشن خواهد شد. مفهوم این طرح ریشه در شکل سنتی معماری ایرانی دارد.
فضا با استفاده از فرم قوس سنتی مشخص شده که فضای بصری را سازماندهی کرده است . یک ورودی شگفت انگیز ، آشپزخانه ، ناهار خوری ، یک اتاق واقعیت مجازی و کافی شاپ بخش های اصلی این رستوران است. برای دستیابی به فضایی مدرن در کنار سمبل معمار ایرانی برای کاربران ، دو بخش از قوس های نیم دایره ای در سالن اصلی قرار داده شده و تا نما ادامه دارند.
مطالب پیشنهادی : طراحی و ساخت رستوران Snøhetta در زیر دریا و جنوبی ترین نقطه خط ساحلی نروژ
سبک سنتی در طراحی داخلی رستوران
طاقهای برای جدا کردن کل فضای بزرگ به چندین ناحیه ظریف کوچکتر که زمینه های صوتی متمرکزتر و شفاف تر هستند ، اختصاص داده شده است. ترکیبی از مواد طبیعی و مصنوعی مختلف (الگوی های کاشی سنتی ، سنگ سیاه ، پروفیل های آهنی سیاه ، کاغذ دیواری گچی سفید) ترکیبی از سطوح خشن و صاف را ارائه می دهد و احساس دلنشینی را در جوی دنج و گرم ارائه می دهد.
مبلمان با سبک ها و در مکان های مختلف می تواند نیازهای مشتریان را برآورده سازد. در صورت لزوم ، این فضا می تواند به عنوان یک منطقه فرعی برای سالن اصلی خدمت کند. نور و سایه ، رنگ سفید و سیاه بهترین دکوراتورها برای این فضا هستند و به همین دلیل از ساده ترین مواد استفاده شده است.
مطالب پیشنهادی : طراحی و ساخت رستوران اسی برگر (Esi burger) در خیابان سهروردی
در مورد نورپردازی مصنوعی ، طراحان برای ایجاد فضایی زیبا و صلح آمیز تلاش کرده اند که منعکس کننده ماهیت درونی فضای معماری می باشد و می تواند فضا یا جو مورد نیاز کاربران را بیشتر شکل دهد. هدف نهایی کل تمرین رسیدن به یکپارچه سازی کامل در طراحی معماری و فن آوری های ساختمانی بوده است.
تهران، ایران
معماران: گروه معماری کانی سواران
مساحت: 300.0 متر مربع
سال: 2018
عکس ها: استودیو دیود
سازندگان: گروه آشوب ، FAD ، Knauf ، Adobe ، سنگ طبیعی ، اتودسک ، شرکت کاشی مرجان
منبع : archdaily