اسی برگر (Esi burger) یک رستوران صمیمی و دنج است که در خیابان سهروردی تهران واقع شده و به فضای اجتماعی مردم در میدان پالیزی بسیار نزدیک است .قبل از شروع طراحی این پروژه توسط استودیوی Admun ، این مکان به عنوان شاخه ای از یک رستوران کاملاً مشهور زنجیره ای مورد استفاده قرار گرفته بود و علی رغم قرار گرفتن در یک محله شلوغ ، نمی توانست مشتری کافی را به خود جلب کند و این باعث تعجب بود.
فروشگاه ها و رستوران های کوچک در حوالی میدان پالیزی وجود دارد که مردم مناطق مختلف تهران را به خود جلب می کند. در حالی که این مکان ها امکانات قابل توجهی (حتی فضای نشیمن) را ارائه نمی دادند ، اما مشتری های نظرات رضایت بخشی نسبت به آن ها داشتند . به نظر می رسد کمبود امکانات برای مشتریانشان اهمیتی ندارد ، بنابراین باید در این میدان چیزی مهمتر وجود داشته باشد و برای تیم طراحی بسیار جالب بود.
احتمالاً افراد می توانند یکی از نیازهای دیگر خود را در این میدان مانند به آزادی ، انتخاب و روابط اجتماعی را برآورده کنند. آنها دوست دارند عاری از ضروریات باشند و شادی و هیجان یک فعالیت اجتماعی را با سایر انسان ها به اشتراک بگذارند.
مطالب پیشنهادی : بازسازی و طراحی جالب رستوران ویینا دلیش در سائوپولو و به سبک صنعتی
محیط داخلی رستوران اسی برگر
با توجه به اینکه این محله بدون فرهنگ آن برای مردم مطلوب نیست ، بنابراین ، این طرح براساس شهر و محله به عنوان بستر حضور و خرده فرهنگ های مردم ساخته شده است و تیم طراحی تصمیم به ایجاد فضایی بهم پیوسته با الهام از شهر ، فرهنگ ، عملکرد و رویدادهای اجتماعی عمومی گرفته بود. بهترین راه حل برای دستیابی به این هدف ، الگوهای منظم طراحی رستوران ها و ایجاد فضای یکپارچه با استفاده از سیستم عامل هایی است که وظایف مختلف فرعی را ایجاد می کنند ، بوده است..
سکوهایی که به میزها ، میزها به صندلی ها ، صندلی ها به پله ها ، پله ها به سکوها تبدیل شده اند ، به طور مشابه با تبدیل سطوح به یکدیگر ، یک تجربه فضایی متفاوت از فرهنگ محله ایجاد شده است. الگوی طراحی مبتنی بر هندسه ساختار شهری بود.
تقاطع خطوط و خیابان های ساختمان های اطراف ، مرزهای سکوهایی را که از کف خارج شده اند ، افق های مختلفی از طریق یک فضای شهری و یک گوشه خصوصی و دنج مناسب برای جلسات خصوصی را ایجاد کرده اند. همچنیم محلی برای اجرای تئاتر موسیقیایی یا دانشجویی یا یک فضای باز برای انتظار ، جمع شدن است.
بخش داخلی
صندلی های سبک و ارزان ، ساخته شده از چوبی، برای ایجاد یک فضای صمیمی و دنج با پتانسیل شخصی سازی ، به سکوها اضافه شده اند و به هر کاربر این فرصت را می دهند که فضایی متناسب با روحیه خود را انتخاب کند. گاهی اوقات می توان یک سکوی نیمکت مانند برای شروع گفتگو با سایر افراد داشت.
استفاده از گیاهان سبز با تعیین مرزهای منتهی به فضای داخلی و همچنین ایجاد دیوارها به عنوان پشتیبان مردم و افزودن احساس ایمنی به فضا از دیگر امکانات اسی برگر است. علاوه بر این ، گیاهان با محدود کردن دید ، حریم خصوصی را تقویت کرده و یک باغ فعال و سرزنده را با سیستم عامل ها ایجاد کرده اند.به منظور اتصال کامل این باغ با شهر ، درهای آن به روی بیرون باز شد و کف رستوران اسی برگر و سکوها با کاشی های مانند کاشی های محل عبور پیاده ها پوشانده شده و مرز بین داخل و خارج را از بین برده است.
مطالب پیشنهادی : طراحی داخلی کافه داربست توسط امیرحسین اشعری
رستوران اسی برگر
تهران، ایران
معماران: استودیوی Admun
مساحت: 110.0 متر مربع
سال: 2017
عکس ها: پرهام تقیوف ، مهدی کلاهی
سازندگان: Picocolor
منبع : archdaily