با توجه به افزایش سرمایه در تهران ، اکثر پروژه های داخلی محصول تخریب ساختمانهای موجود و جایگزینی آنها با یک طراحی جدید است که در سالهای گذشته تأثیرات منفی بر محیط زیست گذاشته است. از سوی دیگر ، مکان در نظر گرفته شده برای این پروژه برای مدت زمان محدود اجاره شده است ، بنابراین با به حداقل رساندن اثرات منفی تخریب از طریق نگه داشتن دیوارهای موجود ، انتخاب چوب و آهن به عنوان موادی با پتانسیل بازگشت به چرخه زندگی ، طراحی جزییات قابل تجمع آوری و جداسازی مجدد با پتانسیل تکرار در شعب آینده برای جلوگیری از بودجه و زباله های استفاده از مهمترین موضوعات در طراحی داخلی این رستوران محسوب می شوند.
طراحی داخلی رستوران چوجی
از زمان های قدیم ، ایرانیان در فضاهایی با مرزهای خصوصی و عمومی مجزا زندگی می کردند که دسترسی به فضاهای خصوصی را محدود می کرد. بنابراین ، ایرانی ها از ناخودآگاه خود خاطره ای از گذشته دارند که تمایل آنها به استفاده از فضاهای آرام و مسالمت آمیز را افزایش می دهد. بنابراین آنچه در این پروژه بیشترمورد توجه است ، طراحی یک سطح شفاف جدید در پاسخ به نیازهای مختلف اجتماعی و فرهنگی کاربران (مشتریان و کارکنان) است ، از این رو ورودی با سقف بلند به عنوان نقطه شروع گردش در نظر گرفته شده به طوری که استمرار این فضای توخالی کنجکاوی ناظران را بوجود می آورد و آنها را به فضای فاقد عدم تحرک آن و جابجایی و پویایی در آن جلب می کند.
سطح جدید در مجاورت این فضای توخالی ایجاد شده است. راهروهای دسترسی رستوران چوجی به گونه ای طراحی شده اند که در ایجاد مرزهای خصوصی ایجاد شده با ایجاد یک هویت جدید به فضا ، ضمن یکپارچه نگه داشتن آن ، باعث قطع شدن نمی شوند.
معماران: استودیوی Admun
مساحت: 200.0 متر مربع
سال ساخت: 2016
عکس ها: پرهام تقیوف
منبع : archdaily